GRILLZ

Een grill van Twenty20jewelry is handgemaakt, voorzien van hoge kwaliteit edelmetalen en passend op jouw tanden. De edelmetalen waar onze grillz van worden gemaakt bestaan uit 14 of 18 karaat geel-, wit- en roségoud of zilver. Wij kunnen het ontwerp zo gek of simpel maken als jij wil. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

GET YOURS

HANDGEMAAKT

Jouw grill, ons vakmanschap.
Wij maken met oog voor detail de perfect passende grill voor jou!

HOGE KWALITEIT

Al onze gouden grillz zijn gemaakt van hoge kwaliteit 14 of 18 karaat geel-, wit- en roségoud of zilver

NIET PERMANENT

De grillz zijn bedoeld als sieraad en worden gedragen door ze over de tand heen te schuiven. Onze grillz zijn dus niet permanent

GEELGOUD

Een set op maat gemaakte grillz zijn voor degene die sieraden van kwaliteit echt waarderen. Geelgouden grillz zijn begin jaren 2000 mainstream populair geworden in de urban industrie. Sindsdien is de grill uitgegroeid tot een symbool van status en luxe.
MEER INFORMATIE

WIT- & ROSÉGOUD

Witgoud

Wat 14 karaat witgoud onderscheidt van zilver is de grijzige kleur en de waarde van het goud. Witgoud is een sterk materiaal waardoor dit perfect te gebruiken is voor een grill. Door de donkerdere kleur is het net wat minder shiny en stoerder als sieraad.

Roségoud

Roségoud is een kleur die minder vaak wordt gebruikt bij sieraden dan bijvoorbeeld wit- of geelgoud. Dat maakt het niet minder mooi! De subtiele rode gloed bij 14karaat roségouden grillz zorgen dat je een uniek en eigen product hebt. 
MEER INFORMATIE

ZILVER

De perfecte optie voor iedereen die geen groot fan is van goud of alleen zilveren sieraden draagt. Zilver heeft wat meer onderhoud nodig, maar als je dit goed bijhoudt zal je lang plezier hebben van je masterpiece!
MEER INFORMATIE