CUSTOM GRILLZ

De Grillz van Twenty20Jewelry worden met de grootse zorg van de beste materialen voor U op maat gemaakt. Het zijn GEEN permanente pieces.  Al ruim 4 jaar zijn we bezig het passend maken van grillz en gouden tanden te perfectioneren. Deze ervaringen nemen wij dan ook mee bij het maken van Uw piece!

GET YOURS

HANDGEMAAKT

Jouw gebit, ons vakmanschap.
Wij maken met een professioneel oog de perfect passende grill voor jou!

HOGE KWALITEIT

Al onze gouden grillz worden gemaakt van hoog kwaliteit 14k of 18k goud.

NIET PERMANENT

Onze grillz zijn niet permanent en niet schadelijk voor jouw gebit. Onze grillz zijn geheel cosmetisch.

GEELGOUD

Een set op maat gemaakte gouden grillz is voor degene die kwaliteits sieraden echt waarderen. 14 k gouden grillz, populair in de vroege jaren 2000, is sindsdien uitgegroeid tot een van de meest gewenste stukken voor elke sieraden verzamelaar met eindeloze aanpassing opties voor optimale luxe en elegantie

MEER INFORMATIE

WIT & ROSÉ GOUD

Witgoud

Met de prachtige wit grijze kleur van 14 K wit goud, is een wit gouden grill en mooie aanvulling aan bijna iedereen zijn sieraden collectie. Paar dit met de materiële kwaliteiten die zich perfect lenen voor een grill, denk aan de stevigheid en duurzaamheid van het materiaal, en je bent er van verzekerd een toffe perfect passende piece te hebben waar u lang plezier van zult hebben.

Rosé goud

De zachte roze glans van 14 K rosé goud is er een die voor vele een aantrekkingskracht heeft, net even wat anders al geel goud maar minstens zo mooi.

MEER INFORMATIE

ZILVER

De perfecte optie voor iedereen die geen groot fan is van goud, of alleen zilveren sieraden draagt. Zilver heeft wel wat meer onderhoud nodig , als je dit goed bij houdt zul je lang plezier hebben van masterpiece!

MEER INFORMATIE
1

Maak een afspraak

Kies een product en boek een afspraak om je maten en specificaties op te nemen
2

Kick back & Relax

Wij weten wat je wilt en gaan hard aan de slag jouw tand, grill of custom jewelry te maken.
3

Klaar? Wij nemen contact op

Zodra het klaar is nemen we contact met je op.
Twijfels?

Wij laten onze klanten voor ons spreken.