DO'S AND DON'T

Het is belangrijk dat je jouw grill of gouden tand goed onderhoud. Zo gaat je sieraad langer mee en is dit ook beter voor je tanden. De meest voorkomende onderhouds problemen zijn verkleuringen of dat de tand niet lekker zit. Gelukkig is dit makkelijk op te lossen!

BOOK NOWTARIEVEN

DON'TS

Wat wij altijd duidelijk willen meegeven aan de klant is dat de grills puur bedoeld zijn als sieraad. Dit houdt in dat je ze dus niet permanent kan dragen. Voor permanente sieraden wordt namelijk een anders soort legering voor goud/zilver gebruikt. Het is dus ook niet de bedoeling dat je gaat eten, slapen of tandenpoetsen met de grill in. Dit kan ervoor zorgen dat het sieraad dof of kapot gaat en dat je misschien je eigen tanden beschadigd. Je mag wel drinken met de grill in, maar het liefst met rietje. 
Omdat de tanden op maat worden gemaakt met de hand kan het soms voorkomen dat bij het indoen van je grill het niet helemaal lekker zit. Draag het sieraad dan niet en ga er ook niet aan friemelen! Maak dan even een afspraak en kom langs. Wij gaan het dan weer helemaal passend maken. Hiervoor hebben we jou en de afdruk van je tanden nodig. 

DO'S

Wat je natuurlijk wel kan doen om de grill zo lang mogelijk mee te laten gaan is het goed bewaren van je tand of grill. Je krijgt altijd een doosje mee waar je het sieraad in kan bewaren. Leg dit op een vaste plek, zo raak je het nooit kwijt!
Het is altijd verstandig dat wanneer je de grill veel draagt om eens in het jaar langs te komen voor een poetsbeurt. Dit kost €10,-. Wij polijsten het dan voor je en zorgen dat die weer als nieuw is.
Omdat de grill in je mond zit heeft het veel te verduren. Door de zuren van je speeksel en drinken is de kans groot dat het goud of zilver gaat verkleuren. Gelukkig is dit makkelijk op te lossen met een microvezeldoek en zilverpoets (gebruik geen schuursponsje dit zorgt voor krasjes!). Dit doe je door een beetje van die zilverpoets op een doek te doen en zachtjes over de tand strijken, zie filmpje voor instructie. Zorg er wel voor dat je het daarna afspoelt met water voor je het weer in je mond doet. Ook komt het heel soms voor dat er een wit laagje over de grill vormt. Dit is tandplak en is lastiger te verwijderen. Probeer dit dus niet zelf.
Bij Twenty20jewelry bieden wij garantie. Dit geldt voor het passend maken, verkleuringen en scheurtjes door slijtage van je grill of sieraad. Mocht je onverantwoordelijk om zijn gegaan met de grill of sieraad dan valt dit niet binnen de garantie. 
Twijfels?

Wij laten onze klanten voor ons spreken.