Edgar Boudens, Goudsmit

Twenty20Jewelry

Mijn naam is Edgar Boudens, sinds 2011 ben ik bezig met het maken van sieraden. Hierbij ligt mijn passie voornamelijk bij het maken van custom sieraden en grillz. In de beginjaren heb ik dit gecombineerd met een andere baan, maar in 2018 heb ik besloten om er voor de volle 110% te gaan en mij volledig te richten op Twenty20jewelry.

In 2021 kreeg ik de kans om een winkel te openen in Arnhem centrum. Hiervoor zat ik met mijn atelier op het industrieterrein in Andelst. Samen met mijn vriendin hebben we de keuze gemaakt om onze droom waar te maken en al onze energie te stoppen in de winkel.

Sindsdien ben ik als goudsmid en sieraden ontwerper hard gegroeid. Dit wil ik nog jaren voortzetten en hierbij heb ik als doel om van Twenty20jewelry een Brandname te maken. Dit doe ik door piece voor piece en klant voor klant een positieve ervaring van idee tot sieraad mee te geven. Daarbij vind ik het belangrijk om een sieraad te leveren wat met trots en een goed gevoel gedragen of gegeven wordt.

Story highlight

Custom pieces voor het Hennessy event

In 2019 maakte ik voor alle members van de Hennessy Society custom pieces. Denk hierbij aan Bokoesam, Cho, Hef, Jonna Fraser, Ray Fuego, Spanker, Winne, Yung Felix en Yung Nnelg, Josylvio, Ronnie Flex en Sevn Alias.