ENKELE TANDEN

De gouden tanden van Twenty20jewelry zijn handgemaakt, voorzien van hoge kwaliteit edelmetalen en passend op jouw tanden. De gouden tanden schuif je makkelijk over je eigen tand, door de bolling van jou tand blijft het sieraad goed op z’n plek zitten. De edelmetalen waar onze gouden tanden van worden gemaakt bestaan uit 14 of 18 karaat geel-, wit- en roségoud of zilver. Wij kunnen het ontwerp zo gek of simpel maken als jij wil. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

GET YOURS

GEELGOUD

Geel gouden tanden komen in veel verschillende culturen voor en wordt dan ook al jaren gedragen. Het was toen nog zo dat gouden tanden alleen permanent gedragen werden. Nu er ook als optie een schuif tand gemaakt kan worden is het voor veel meer mensen toegankelijker. Een gouden tand wordt tegenwoordig gezien als een sieraad en daarom meer geaccepteerd. Ook voor een enkele tanden zijn de mogelijkheden eindeloos, denk aan gravures, stenen, motieven en veel meer.
MEER INFORMATIE

WIT & ROSÉ GOUD

Witgoud

Wat 14 karaat witgoud onderscheidt van zilver is de grijzige kleur en de waarde van het goud. Witgoud is een sterk materiaal waardoor dit perfect te gebruiken is voor gouden tanden. Door de donkerdere kleur is het net wat minder shiny en stoerder als sieraad.

 

Rosé goud

Roségoud is een kleur die minder vaak wordt gebruikt bij sieraden dan bijvoorbeeld wit- of geelgoud. Dat maakt het niet minder mooi! De subtiele rode gloed bij 14karaat roségouden tanden zorgen dat je een uniek en eigen product hebt. 
MEER INFORMATIE

ZILVER

De perfecte optie voor iedereen die geen groot fan is van goud of alleen zilveren sieraden draagt. Zilver heeft wat meer onderhoud nodig, maar als je dit goed bijhoudt zal je lang plezier hebben van je masterpiece!
MEER INFORMATIE
Twijfels?

Wij laten onze klanten voor ons spreken.