ENKELE TANDEN

Het perfect passend maken van een enkel  gouden of zilveren tand is een ware kunst. Hier bij Twenty20Jewelry doen we dit dan ook met de grootste zorg en oog voor kwaliteit en detail. Wij gaan bij iedere tand voor die permanente look. Een gouden of zilveren tand kan op elke tand passend gemaakt worden.

GET YOURS

HANDGEMAAKT

Jouw gebit, ons vakmanschap.
Wij maken jouw tanden op maat na van echt goud.

HOGE KWALITEIT

Al onze gouden grillz worden gemaakt van hoog kwaliteit 14k of 18k goud.

NIET PERMANENT

Onze grillz zijn niet permanent en niet schadelijk voor jouw gebit. Onze grillz zijn geheel cosmetisch.

GEELGOUD

een geel gouden tand vind zijn roots in vele culturen. En word dan ook al jaren gedragen, vaak permanent in de mond bevestigd. Nu het ook als pull out gemaakt kan worden is het voor veel meer mensen toegankelijk geworden. ook voor een enkele tand zijn de mogelijkheden eindeloos. Omdat ze op maat gemaakt worden, zijn ook nooit 2 tanden identiek. Dit maakt zelfs een simpele gouden tand zo uniek als je gebit.

MEER INFORMATIE

WIT & ROSÉ GOUD

Witgoud

Met de prachtige wit grijze kleur van 14 K wit goud, is een wit gouden grill en mooie aanvulling aan bijna iedereen zijn sieraden collectie. Paar dit met de materiële kwaliteiten die zich perfect lenen voor een grill, denk aan de stevigheid en duurzaamheid van het materiaal, en je bent er van verzekerd een toffe perfect passende piece te hebben waar u lang plezier van zult hebben.

Rosé goud

De zachte roze glans van 14 K rosé goud is er een die voor vele een aantrekkingskracht heeft, net even wat anders al geel goud maar minstens zo mooi.

MEER INFORMATIE

ZILVER

Behalve geelgoud maken wij ook sieraden van wit, rood en roségoud. Deze goudkleuren worden bereikt door een legering met koper, palladium, zilver of zink. Omdat deze types goud een legering zijn is alleen 14 karaat goud mogelijk.

MEER INFORMATIE
1

Maak een afspraak

Kies een product en boek een afspraak om je maten en specificaties op te nemen
2

Kick back & Relax

Wij weten wat je wilt en gaan hard aan de slag jouw tand, grill of custom jewelry te maken.
3

Klaar? Wij nemen contact op

Zodra het klaar is nemen we contact met je op.
Twijfels?

Wij laten onze klanten voor ons spreken.